Ecodirectori

Inicialment centrat a Vic però amb perspectives d’ampliar gradualment el seu radi d’acció, és una eina per facilitar la localització d’empreses i entitats vinculades al sector ecològic, la salut holística o/i alternatives de consum. Prioritzem l’eficiència a la quantitat, per això revisem la vigència de les dades semestralment. 

Voleu formar-ne part?

Si sou una empresa / entitat compromesa amb l'ecologia, la salut integrativa o alternatives de consum, disposeu d'una eina gratuïta al vostre abast. Només heu d'omplir el formulari, validarem les vostres dades i ja constareu al buscador. Atenció: Per garantir la vigència de les dades als usuaris, es demana el compromís de validar-les semestralment. A tal efecte, rebreu un correu electrònic que us permetrà fer-ho fent un clic, modificar-les responent-hi o, si no rebem resposta, us donarem de baixa del servei (previ avís). Així doncs, és imprescindible que faciliteu una adreça electrònica que utilitzeu regularment.

Voleu col·laborar-hi?

Si sou un particular que vol informar-nos d'empreses i entitats compromeses amb l'ecologia, la salut integrativa o alternatives de consum, podeu informar-los de la web perquè ens contactin o bé, enviar-nos els suggeriments a: info@mandragora.cat